Вы выкарыстоўваеце састарэлы браўзэр. Каб карыстацца ўсімі магчымасцямі сайта, загрузіце і ўсталюйце адзін з гэтых браўзэраў:

БЕЛ

Беларуская чыгунка пашырыла меню посных страў у вагонах-рэстаранах цягнікоў

25 лютага 2015

На перыяд Вялікага посту, які пачаўся 23 лютага і будзе доўжыцца да 11 красавіка, у вагонах-рэстаранах прапануецца спецыяльнае поснае меню.

Пасажыры могуць зрабіць выбар з асартыменту страў без прадуктаў жывёльнага паходжання. Чыгуначныя рэстаратары прапануюць асартымент страў, сярод якіх агароднінныя салаты, перац, вараная і смажаная бульба з грыбамі, розныя кашы, грыбная салянка і іншыя стравы. Таксама ў меню уключаны шырокі выбар садавіны і сокаў.

Поснае меню можна заказаць у цягніках фарміравання Беларускай чыгункі, якія курсiруюць у міжнародных зносінах i маюць вагоны-рэстараны. Гэта такія цягнікі як №1/2 МінскМасква; №51/52 МінскСанкт-Пецярбург; №85/86 МінскКіеў; №301/302 МінскАдлер; №445/446 МінскМінеральныя Воды; №389/390 МінскАнапа; №49/50 БрэстСанкт-Пецярбург; №27/28 БрэстМасква; №55/56 ГомельМасква.

 

Акрамя поснага ў вагонах-рэстаранах дзейнічае і традыцыйнае меню, якое ўключае мясныя, рыбныя і малочныя стравы.

 

Інфармацыя падрыхтавана прэс-цэнтрам БЧ

Да спісу навін за 2015 год