Вы выкарыстоўваеце састарэлы браўзэр. Каб карыстацца ўсімі магчымасцямі сайта, загрузіце і ўсталюйце адзін з гэтых браўзэраў:

Language

Сталовая №14 Гомельскага аддзялення Беларускай чыгункі прызнана лепшай вытворчай сталовай магістралі 2014

30 студзеня 2015

Беларуская чыгунка падвяла вынікі агляду-конкурсу на лепшую вытворчую сталовую ў 2014 годзе. Пераможцам прызнана сталовая №14 Гомельскага аддзялення БЧ. Другое месца заняла сталовая Магілёўскага вагоннага дэпо, трэцяе месца — сталовая Баранавіцкага вагоннага дэпо, 4 месца — сталовая Віцебскага вагоннага дэпо. У конкурсе прынялі ўдзел 32 вытворчыя сталовыя Беларускай чыгункі.

Сталовая №14 Гомельскага аддзялення БЧ разлічана на 130 пасадачных месцаў. Тут харчуюцца супрацоўнікі і навучэнцы Чыгуначнага цэнтра па падрыхтоўцы, перападрыхтоўцы і павышэннi кваліфікацыі кадраў; работнікі вакзала станцыі Гомель, Культурна-спартыўнага комплексу і інш. Акрамя таго, сталовая з'яўляецца загатовачнай для ўсяго Гомельскага чыгуначнага вузла — яна пастаўляе гарачыя абеды ў тэрмакантэйнерах ў 5 буфетаў, а таксама на Жлобінскую і Гомельскую пуцявыя машынныя станцыі, дастаўляе абеды шокавай замарозкі іншым прадпрыемствам па іх заяўках.

 

У цяперашні час сталовая цалкам укамплектаваная сучасным тэхналагічным і кухонным абсталяваннем, абноўленым за апошнія гады. У тым ліку тут устаноўлены камера інтэнсіўнага «шокавага» астуджэння і параканвектамат, які замяняе сабой адразу некалькі відаў тэхналагічнага абсталявання (пліту, смажыльная і духавая шафы і інш.) І дазваляе адначасова рыхтаваць да 20 відаў розных страў.

За абеды ў сталовай можна разлічвацца як наяўнымі, так і пры дапамозе банкаўскіх плацежных картак праз тэрміналы. Ажыццяўляецца разлік за харчаванне ў кошт заработнай платы па асабістых рахунках з забеспячэннем скідкі ў памеры 20% на абеды.

Конкурс на лепшую вытворчую сталовую праводзіцца на Беларускай чыгунцы з 2012 года. Мэтай мерапрыемства з'яўляецца павышэнне эфектыўнасці работы сталовых і іх стымуляванне да ўмацавання матэрыяльна-тэхнічнай базы, павелічэнне ахопу чыгуначнікаў гарачым харчаваннем. Канкурсанты ацэньваюцца па такіх крытэрах, як захаванне санітарных правілаў і нормаў, забеспячэнне харчавання па скідках, зніжэнне памераў ўжываемых нацэнак, прымяненне разнастайных формаў арганізацыі харчавання, аўтаматызацыя разлікаў і інш.

Беларуская чыгунка надае вялікую ўвагу павышэнню сацыяльнай абароненасці сваіх работнікаў і прадаўжэнню іх прафесійнага даўгалецця. Адным з кірункаў гэтай працы з'яўляецца ўкараненне комплекснага падыходу да забеспячэння чыгуначнікаў гарачым харчаваннем.

 

Інфармацыя падрыхтавана прэс-цэнтрам БЧ

Да спісу навін за 2015 год